The Tech Mengulur

Closet Chronicles

Pulsmätare

Skönt att få återbäring.

Träning är bra för kroppen och knoppen

Ja det är ju ingen nyhet att man mår bra av att träna och det är ju något som man mår bra av i hela kroppen det är verkligen underbart tycker jag. Sen så finns det olika saker som man kan göra och som är roliga att träna med, det är bra att hitta en form som man tycker är kul och som man mår bra av. Sen så kan ma sju skaffa sig en pulsmätare som kan göra att det blir lite roligare att träna för att man kan se sina resultat lite mer tydligt. Ja det är ju toppen när man hittar ett sätt som man kan göra det på och som man känner är ett bra sätt att motivera en att komma ut. För det är ju också viktigt att man känner sig motiverad att träna.

Finns många saker att välja på

Ja det är bra att det finns så mycket som man kan välja på för man kan alltid hitta något som man tycker passar en och som gör att man kan göra det lite roligare och skojigare att träna. Ja det finns en hel del som man kan hitta på och som man känner är sånt som man kan hålla på med för att träningen ska bli så givande som möjlig och att man hålla igång med träningen  för tycker man inte att det är kul så blir det svårare att hålla igång det. Ja det gäller att hålla på med det som man känner är det som man tycker är kul.
Och med en pulsmätare så är det lättare som sagt att ha koll på sin puls och se vilka framstegs som man gör och det är ett bra sätt att motivera sig att komma ut och göra det som man tycker är kul.