The Tech Mengulur

Closet Chronicles

Bra it lösningar

Det är ju bra att det finns dom som är duktiga på it för det är inte jag, jag behöver ha någon som är bra på it lösningar när jag jobbar. Och det är ju så skönt att det finns så många som kan det och som man kan kontakta när det är så att man behöver ha den hjälpen och att man kan få det att bli så som man vill. Ja det underlättar ens jobb väldigt mycket när man kan få snabb hjälp när något har hängt sig och man sitter fast. Då är det underbart att kunna ringa till någon som man kan få hjälp utan. Det är något som kan göra att det känns lättare att göra sitt jobb på ett bra sätt och få det hela att få det att bli smidigt och bra och att man kan göra att det blir så enkelt.

Ta hjälp av dom som kan 

Ja så det är bra att man tar hjälp av dom som kan och som man vet kan hjälpa en på ett bra och enkelt sätt, för det kommer att hjälpa en att få det att bli så mycket enklare och smidigare än om man inte skulle göra det. Så man kan ju alltid kolla och se efter vem det är som man kan kan kontakta när man behöver ha lite it hjälp. Vilket jag brukar behöva rätt så ofta. Så man är väldigt tacksam att det går att få den hjälpen på ett enkelt och bra sätt det är något som jag uppskattar mycket och som jag känner hjälper en hel del. Så det är lika bra att man gör det och får det att bli så bra och smidigt som möjligt. 
Ja dom som sitter inne med bra it lösningar är verkligen bra att ha och hjälper en hel del.