The Tech Mengulur

Closet Chronicles

Kul aktivitet att pröva

Ja man kan ju alltid hitta på något nytt som man vill hitta på och som man inte har gjort tidigare, ja något som man kanske har velat pröva på men som man inte har prövat på än. Det kan vara att köra f1 simulator stockholm ja det kanske är en dröm att få pröva på det. Jag vet att det skulle vara något som min man verkligen skulle tycka var kul att få köra. Så det kan vara en bra present att ge bort till någon som tycker om bilar och som tycker det är kul med fast och som tycker om data spel. Det blir som en rolig kombination av det hela som gör att det blir superkul.

Bra att ge bort i present 

Ja det är en bra present att ge bort och som kommer att uppskattas väldigt mycket av någon som tycker att det är kul och att det är något som man vill hitta på och prova på. Så det kan man ju göra om man skulle känna för det och man känner någon som man vet skulle tycka att det var väldigt kul och som dom skulle uppskatta mycket. Så det finns ju en hel del att göra och saker att ge bort till sina vänner och familj som man tycker om. Så det är ju något som är bra att göra och som kommer att bli väldigt bra och uppskattat, och det är ju det man vill åt när man ger bort en present att det blir uppskattat och att personen i fråga tycker att det är något kul och att det är något som dom blir glada av att få. Då blir man ju som gladast när man får ge bort något som kommer att bli uppskattat och välkomnat av alla som får det.